Aanmeldformulier atelier energietransitie

De gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne nodigen je graag uit voor een online atelier over de energietransitie op Voorne-Putten op 4 maart van 13.00 tot 14.30 uur. Hieronder vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

Voor wie is de bijeenkomst bedoeld?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers, bewonersverenigingen, natuurorganisaties enz.

Programma
Het afgelopen jaar hebben we verschillende partijen zoals ondernemers, bewonersverenigingen, natuurorganisaties actief meegenomen in onze bijdrage aan de Regionale Energiestrategie (RES) van de Energieregio Rotterdam-Den Haag. De RES 1.0 wordt eind maart gepresenteerd door de regio. Daarna zullen alle gemeenteraden binnen de regio - waaronder de vier gemeenteraden op Voorne-Putten - een besluit nemen over de RES 1.0. Tijdens het atelier komen de volgende onderwerpen aan de orde: 
•    Regionale Energiestrategie in het kort
•    Terugkoppeling opgehaalde input op Voorne-Putten in 2020
•    Vooruitblik naar besluitvorming RES 1.0 en vervolgstappen
•    Nieuwe communicatiekanalen Energiek Voorne-Putten

Oproep: welke vragen leven er in jouw organisatie? 
We gaan tijdens het online atelier graag in op vragen die je mogelijk hebt naar aanleiding van de in 2020 gevoerde gesprekken of nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie op Voorne-Putten. Je kunt je vragen tot 26 februari 2021 via dit formulier aan ons doorgeven. Uiteraard is er ook tijdens het atelier gelegenheid tot vragen stellen.

Aanmeldformulier

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale