Klimaatbingo Voorne-Putten

In februari/maart organiseerden we een Klimaatbingo voor kinderen t/m 15 jaar. We vroegen hen foto's te maken in hun buurt die te maken hebben met het milieu en klimaatverandering. We hebben hele leuke inzendingen ontvangen. Hieronder vind je uitslag!

Uitslag Klimaatbingo

De winnaar van de Klimaatbingo is:
Mathijs Valk van 12 jaar uit Rockanje. Hij heeft de supervette windmolen van Lego gewonnen! Hieronder zie je Klimaatbingokaart van Mathijs. 

Ook in de prijzen gevallen zijn:
Tamo Feelders
Kian de Jong
Valentijn Finkelnberg
Zij winnen allemaal een coole solar speelgoedset!

Allemaal gefeliciteerd met jullie prijzen! De winnaars hebben via e-mail bericht van ons ontvangen.

Prijsuitreiking

Wethouder Lies van der Pol van de gemeente Westvoorne reikte de windmolen van Lego uit aan Mathijs. Hij is er superblij mee!

Wethouder Igor Bal van de gemeente Nissewaard reikte de prijs voor runner-up deze week uit aan Valentijn Finkelnberg. En wethouder Peter Schop van Hellevoetsluis maakte Kian de Jong blij met zijn prijs. Als laatste heeft ook Tamo Feelders zijn prijs ontvangen uit handen van wethouder André Schoon van Brielle.

Klimaatbingokaart van Mathijs

Spelregels

 • De wedstrijd loopt van maandag 22 februari t/m vrijdag 10 maart 2021
 • Alle kinderen tot en met 15 jaar die in Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne wonen, mogen meedoen
 • De foto’s die je instuurt moeten door jouzelf gemaakt zijn, eventueel samen met je ouders
 • De foto’s moeten gemaakt zijn in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard of Westvoorne
 • De foto’s moeten worden ingezonden als jpg- of png-bestand. Het liefst in een hoge resolutie, maximaal 10 MB per foto
 • Alle foto’s moeten voldoen aan de opdrachten op de klimaatbingokaart, zie ook de uitleg. Klik daarvoor op de plaatjes hierboven
 • De foto’s die je uploadt mogen door Energiek Voorne-Putten en de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne gebruikt worden in hun communicatiemiddelen
 • Je vrijwaart Energiek Voorne-Putten en de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard en Westvoorne voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn en voor claims van geportretteerden
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie

Jury

Een vakkundige jury zal uit alle inzendingen de mooiste en meest originele kiezen. De winnaar krijgt een te gekke windmolen van Lego, voor de nummers 2, 3 en 4 is er ook een leuke prijs. De uitslag maken we uiterlijk vrijdag 19 maart bekend via onze website en social mediakanalen. De winnaars krijgen via e-mail bericht van ons.

De jury bestaat uit:

Pelle Meurink

Jong RES Nederland

Pelle gelooft erin dat jongeren een positieve toevoeging hebben aan alles rondom de energietransitie en daarom is hij jongerenvertegenwoordiger voor de regio Rotterdam-Den Haag; om ervoor te zorgen dat jongeren hun stem kunnen laten horen.

Gebroeders Groen

 Biologen

Ze heten niet alleen Groen, maar ze zijn het ook. Marvin en Kevin dragen de natuur een warm hart toe. Als jonge avonturiers trokken ze van jongs af aan samen de weilanden in om vogels te kijken of in sloten te peuren en als het even kan doen we dat nog steeds. Niet verwonderlijk dat beiden bioloog zijn geworden. 

Harold Joëls

Plogger en ondernemer

Harold is fanatiek plogger. Hij combineert hardlopen met het opruimen van zwerfafval. Gewapend met een vuilniszak mee raapt hij zoveel mogelijk zooi langs de weg op terwijl hij hardloopt. Als vader van drie zoons wil Harold laten zien dat het anders kan en moét. Door naar buiten te gaan, te bewegen en ook meteen iets goeds te doen voor de omgeving.

Credits

Deze klimaatbingo is totstandgekomen in nauwe samenwerking met Jong RES Rotterdam-Den Haag. Jong RES zet zich in om jongeren te betrekken bij de energietransitie.
Meer informatie over Jong RES vind je hier

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale