Nieuws

21 november 2022

Een terugblik op het RES-congres

Tijdens de Klimaatweek vond de tweede editie van het RES-congres plaats. Met ruim 700 bezoekers was het congres volledig uitverkocht. Het is bijzonder om te zien dat een grote groep mensen, ondanks knelpunten, blijven strijden voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Filosofe Daan Roovers zegt tijdens het congres: "We moeten leren een goede voorouder te zijn voor de genereaties die na ons komen."

Tijdens het congres was een groot aanbod aan verschillende sessies. Participatie, democratie, dilemmelogica, energiesysteem, etc. Maar ook workshops over hoe jongeren de energietransitie kunnen versnellen en het energiesysteem van de toekomst.

Kortom het was een enerverende en energieke dag! Is het niet gelukt om deze dag aanwezig te zijn? Bekijk dan het RES-congres terug in 140 seconden of kijk één van de interessante presentaties terug.

Kijk het RES-congres van 2022 terug.

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale