Nieuws

16 september 2021

Energiekraam voor gratis advies over energie besparen op de markt in Oostvoorne en Rockanje

Woensdag 22 september en vrijdag 8 oktober staat de Energiekraam van de gemeente Westvoorne op de weekmarkt in respectievelijk Oostvoorne en Rockanje. Bezoekers krijgen hier tips en advies over hoe zij energie kunnen besparen en de energierekening omlaag kunnen brengen. Ook krijgen ze informatie over hoe we in Westvoorne werken aan een toekomst waarin we gebruik maken van duurzame energiebronnen. Al eerder stond de Energiekraam op de Stationsweg in Oostvoorne tijdens Oostvoorne Leeft. 

Appeltaart staat klaar

De kraam is er voor jong en oud. De appeltaart staat klaar na een flinke rit op de energiefiets en voor de kinderen staat er een energiezuinig poppenhuis om mee te spelen. Bezoekers krijgen tips en adviezen van de aanwezige adviseurs die gespecialiseerd zijn in energie besparen. Op woensdag 22 september staat de Energiekraam op de weekmarkt in Oostvoorne en op vrijdag 8 oktober  op de weekmarkt inRockanje. 

De Energiekraam stond al eerder in Westvoorne, tijdens Oostvoorne Leeft. 

Er is meer

De Energiekraam is onderdeel van het duurzaamheidsprogramma Energie besparen: dat levert wat op! waarmee de gemeente inwoners wil helpen energie te besparen en hun energierekening omlaag te brengen. Het programma bestaat uit gratis advies via energie-workshops, webinars en energiecoaches. Een energiecoach geeft mede-inwoners gratis persoonlijk advies over energie besparen. Ook krijgen inwoners een budget van 90 euro waarmee ze kleine energiebesparende maatregelen kunnen aanschaffen zoals ledlampen en radiatorfolie. 

Meer informatie: www.duurzaamwestvoorne.nl/datlevertwatop/

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale