Nieuws

20 januari 2023

Onderzoeksproject duurzaamheid Voorne aan Zee

Woon je in de gemeente Voorne aan Zee? Dan kun je meedoen aan een onderzoeksproject van de Erasmus Universiteit. De onderzoekers willen weten hoe mensen in de gemeente Voorne aan Zee denken over duurzaamheid, zoals meer groen in de straat of de vraag hoe energie moet worden opgewekt. 

De onderzoekers horen graag positieve en negatieve verhalen. Vooral de mening van mensen die niet aan een hogeschool of universiteit hebben gestudeerd zijn van belang. De onderzoekers willen met mensen praten in een groepsgesprek (met drie of vier mensen) het duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Je nodigt zelf andere mensen uit voor het groepsgesprek. Je kiest zelf waar dit gesprek plaatsvindt (bijvoorbeeld thuis, op het werk of in het café) en wanneer. 

Als dank krijg je een cadeaukaart
Alle deelnemers aan de gesprekken krijgen een cadeaukaart van 35 euro. Wilt u meedoen? Bel of stuur een Whatsapp-bericht naar Kjell Noordzij via 0620516439 of stuur een mail naar k.noordzij@essb.eur.nl. Let op: U kunt zich tot en met maart 2023 aanmelden.

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale