Nieuws

10 mei 2023

Samenwerken aan de energietransitie op Voorne-Putten

De twee gemeenten op Voorne-Putten werken intensief samen om het eiland energieneutraal en aardgasvrij te maken. Peter Schop, wethouder duurzaamheid van Voorne aan Zee: “Door onze samenwerking kunnen we goed opkomen voor de belangen van het eiland.”

Tweede meting
In mei 2023 verscheen de tweede meting van de resultaten van deze samenwerking. Chris Hottentot, wethouder duurzaamheid van Nissewaard: “Uit de laatste meting blijkt dat we al goed bezig zijn. Maar we moeten de komende jaren nog veel meer doen.” Peter Schop vervolgt: “En dat willen we goed doen. We blijven in gesprek met onze inwoners, verenigingen en bedrijven. Zodat we weten wat er in onze gemeenten leeft.” 

Wil je meer weten? Bekijk dan bovenstaand interview met beide wethouders of lees de laatste meting van de resultaten op Voorne-Putten.

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale