Nieuws

10 december 2021

Woonbron en Lens leggen 1000ste set zonnepanelen op huurwoning

Wooncorporatie Woonbron heeft in samenwerking met fullservice zonpartner Lens de 1000ste huurwoning voorzien van zonnepanelen: de eengezinswoning van de heer en mevrouw Schilperoord-Simoskie in Spijkenisse. Een heugelijk feit waar ook wethouder Jan Willem Mijnans van de gemeente Nissewaard en Karin van Dreven, bestuurder van Woonbron bij aanwezig waren.

De bewoners kunnen nu duurzaam energie opwekken en besparen straks op hun energierekening. "We merken nu al dat we aan het terugleveren zijn. Zelfs op dit moment, wanneer het niet zo zonnig is!"

De bewoners werden goed in het zonnetje gezet. Uit handen van de wethouder ontvingen zij een duurzaam cadeaupakket met daarin onder andere tochtstrips en Ledlampen. Van Woonbron ontvingen zij een waardebon die besteed kan worden aan of een regenton, een servicebeurt in de woning waar een vakman van Woonbron checkt hoe in de woning nog meer energie kan worden bespaard of het verwijderen van tegels uit de tuin zodat er meer ruimte voor planten ontstaat. En uiteraard was er een mooie bos duurzame bloemen!

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale