Nieuws

19 december 2021

WoonWijzerBox ter waarde van €90 voor inwoners van Brielle

In november is de gemeente Brielle gestart met een campagne om de actie waarbij inwoners een box vol energiebesparende producten ter waarde van € 90,- cadeau krijgen, extra onder de aandacht te brengen. 

De gemeente Brielle wordt, net zoals de rest van Nederland, de komende jaren aardgasvrij. Alle huizen en gebouwen die nu nog gebruik maken van aardgas om te verwarmen en te koken gaan over op een duurzame energiebron. Om dit te bereiken, is het nodig energie te besparen, afscheid te nemen van fossiele brandstoffen en fors in te zetten op het benutten van duurzame energie.

Wethouder Schoon: “Met de producten uit de box kan er op een slimme manier op de energierekening worden bespaard”. 

WoonWijzerBox aanvragen

Inwoners van Brielle kunnen de WoonWijzerBox met energiebesparende producten ter waarde van €90 gratis bestellen via onderstaande button. 

Vraag hier de WoonWijzerBox aan

WoonWijzerWagen

In november en december heeft de WoonWijzerWagen in Brielle gestaan. Beide keren kon de bemanning van de WoonWijzerWagen op veel bezoekers rekenen. Ze werden overspoeld met aanvragen en er werden veel WoonWijzerBoxen uitgereikt. Het enthousiasme van de bezoekers geeft aan dat het verduurzamen van de woning leeft onder de inwoners van Brielle. 

Gratis advies

De gemeente helpt haar inwoners graag bij het verduurzamen van hun woning. Daarom heeft de gemeente deze actie opgezeet. De WoonWijzerWagen is bemand met adviseurs van de WoonWijzerWinkel die van 9.00 tot 17.00 uur klaarstaan om advies te geven en  vragen op het gebied van verduurzamen te beantwoorden.  

Wethouder André Schoon overhandigt een WoonWijzerBox. 

Energiek Voorne-Putten logo

Voorne-Putten werkt mee aan de energietransitie. We besparen energie  en gaan stap voor stap over op een duurzame energievoorziening. En we zoeken in plaats van aardgas naar andere, duurzame manieren om onze huizen en gebouwen te verwarmen.
We zijn op weg!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

© Ontwerp & realisatie CreatieCentrale